Invloed op de mens

Invloed van straling op de mens

Bijvoorbeeld tijdens het slapen of op onze vaste plaats in de woonkamer. ’s Nachts in de slaap is ons lichaam +/- 270 keer gevoeliger voor een negatieve of positieve uitwerking dan overdag. Kunnen we overdag meer energie opdoen dan we ’s nachts aan bijvoorbeeld de waterader afgeven, dan zullen we geen negatief effect ondervinden.

Veelal kan worden aangenomen dat volwassenen of kinderen die op een kruising van wateraders liggen vaak problemen hebben met de blaas, bedplassen, laat zindelijk zijn, koude voeten, huidproblemen, nierbekkenontsteking of gewrichtspijnen. Wateraders zijn door geheel Nederland te vinden, in het gebied rond de heuvelrug is een wat sterkere concentratie van wateraders.

Hoe dieper een waterader, hoe groter het stralingsveld aan de oppervlakte. De breedte varieert tussen de 50cm en 12meter of meer.

Een kruising van een waterader met een of meerdere aardstralen kan o.a. lijden tot veelvuldige hoofdpijn(migraine), slapeloosheid, rugklachten, oververmoeidheid, allergie├źn, astma, problemen met de hormonen en het uitblijven van een zwangerschap.
Dit zijn maar enkele voorbeelden. De invloed van deze energie op jou heeft veel te maken met hoe je in je vel zit.